1. modul


Uvodni modul 1 vas bo naučil o osnovnih značilnostih wellnessa, turizma in o tem, kako jih najbolje združiti, da bi razvili trajnostno dobro počutje turistično podjetje. V tem modulu bo vidik dobrega počutja nazorno predstavljen in razumljen z vidika MSP.- Odprl vam bo popolnoma nov svet potencialnih poslovnih priložnosti!

2. modul


V 2. modulu boste spoznali najnovejše trende v turizmu po covidu in dejavnike, ki vplivajo na dobro počutje turista na destinaciji. Dokazuje, kako jih je mogoče takoj uvesti v vaše vsakdanje poslovanje s praktičnimi primeri; naučil vas bo, zakaj sta gostoljubnost in pozdrav dobrodošlice pomembna, ta komponenta je velik del celotne turistične izkušnje dobrega počutja.

3. modul


V 3. modulu boste spoznali koncept ekonomije izkušenj, ki vam bo pomagal in vas vodil pri oblikovanju in načrtovanju turistične izkušnje na ravni destinacije. Spoznali boste ekonomsko vrednost izkušnje kot dodano vrednost vašemu izdelku, naučili se boste oblikovati in načrtovati lastne izkušnje za turiste v vaši destinaciji.

4. modul


V 4. modulu se boste naučili prepoznati prednostne potrebe turistov po dobrem počutju, ki jih potrebujejo, da se sprostijo in pobegnejo od vsakdanjega življenja, vključno s tem, kako se znebiti stresa, ponovno povezati z naravo in svojim telesom, umom in dušo na različne načine. Pripovedovanje zgodb je močan način in ga je mogoče podati z več različnimi orodji za komunikacijo s ponudbo vaših izdelkov in zagotavljanje, da se potencialni obiskovalci zavedajo vaše neizogibne izkušnje! Če ne veste: zgodbe so znan nov pojav, ki dobro deluje pri prodaji vaših izkušenj in vam omogoča, da dosežete srca, um in duše potencialnih obiskovalcev – poglejte, kako enostavno je to mogoče storiti v tem modulu!

5. modul


Modul 5 vas pripelje na naslednjo stopnjo, ki vam pokaže, kako pripraviti konkreten načrt ali zemljevid izkušenj gosta in kako načrtovati ključna ‘mesta srečanja’, pripraviti scenarije za različne vrste strank, tako da ste lahko nanje strokovno pripravljeni in biti v položaju, da nenehno izboljšujete kakovost svojih storitev. Odgovori so podani v tem modulu.

6. modul


Modul 6 vas pripelje do teme, ki jo je mogoče implementirati in razviti v večini turističnih podjetij za dobro počutje, temo hrane ‘Pripovedovanje zgodb v gastronomiji’ – kako sporočiti, kaj vaši obiskovalci potrebujejo kot del katere koli turistične ponudbe dobrega počutja – okusna hrana ! Ta modul ponuja številne vire in primere dobrih praks s podporo destinacijskih zgodb, da boste razumeli, kako komunicirati s prepričanjem in um! ! Oglejte si vsebino in poiščite najboljšo prakso, ki ustreza vam in vašemu podjetju!

7. modul


Modul 7 vam pokaže, kako pametno načrtovati svoje korake na svoji podjetniški poti in napisati svojo uspešno podjetniško zgodbo na področju turizma dobrega počutja! Sprejmite prvi izziv, opredeljen v modulu, ki bo predlagal prvi korak, ki vam bo olajšal in uspešnejši!

8. modul


Modul 8 vas popelje skozi proces korak za korakom za izgradnjo vaše blagovne znamke z uporabo praktičnih primerov, naučite se, kako zgraditi močan in prepričljiv ugled ter ga narediti močnega in takoj prepoznavnega za potencialne obiskovalce!

Modul 9


Modul 9 vas bo popeljal do izziva upravljanja optimalnega spletnega trženja na najpreprostejši možni način – naučili se boste, kako premagati morebitne pasti, se naučili učinkovitosti in primerov najboljših praks ter narediti več z manj in različnimi vrstami vsebine! Pripravite se na navdih in oborožitev s tem, kar potrebujete za napredovanje vašega podjetja!

Vodnik za trenerje


DETOUR je projekt, katerega namen je, da v vseh evropskih regijah prispeva k razvoju turizma dobrega počutja. Poleg razvoja več tehničnih pristopov, ki lahko sektorju ponudijo nove poslovne priložnosti, projekt vključuje tudi razvoj prosto dostopnih učnih virov (OER) in celoten tečaj usposabljanja o turizmu dobrega počutja. Učni načrt je posebej namenjen turističnim MSP (malim in srednje velikim podjetjem), pa tudi študentom, oblikovalcem politike in drugim deležnikom, ki delijo interes za spodbujanje razvoja turizma dobrega počutja v lastni regiji. Vodnik vsebuje navodila za načrtovanje, pripravo, izvedbo in evalvacijo novega predmeta.